Creatief team
geboeid door design


Met veel aandacht bouwt ons grafisch bureau jouw gebruiksvriendelijke website. Laten we even brainstormen over jouw website, logo, drukwerk en meer!

Maak kennis
met Weblounge

Ik ben Kristof Van Rentergem, zaakvoerder van Weblounge. Vanuit mijn creatieve lab in Zedelgem (rond het mooie Brugge) maak ik klanten gelukkig met frisse ontwerpen. Weblounge, opgericht in 2002, staat voor stijlvolle kwaliteit. Websites die goed gevonden worden in de zoekmachines, snel zijn én die bovendien eenvoudig aan te passen zijn. Ook voor het grafisch ontwerp van jouw logo ben je bij Weblounge aan het juiste adres. Benieuwd hoe ik jou van A tot Z kan bijstaan, bij zowel advies als uitvoering? Bel even via 0486 58 74 90.

Grafisch bureau - Webdesign Weblounge Brugge Thanks for stopping by - Webdesign Weblounge Brugge

Creativiteit dat blijft boeien

Een sterk logo en/of website is essentieel voor het opbouwen van een herkenbaar merk. Hier bij Weblounge werken we nauw samen met bedrijven om hun kernwaarden, doelstellingen en doelgroep te begrijpen en hun communicatie  op een stijlvolle grafische manier in de markt te zetten. Op basis van deze inzichten ontwerpen we unieke en doelgerichte logo’s en websites die de essentie van het merk vastleggen en een blijvende indruk achterlaten bij het publiek.

Een ervaren team werkt aan uw project

Wat Weblounge onderscheidt, is ons vermogen om een samenhangend merkbeeld te creëren. We zorgen ervoor dat het logo, de kleuren, typografie en andere visuele elementen naadloos worden geïntegreerd in het webdesign, waardoor een consistente en gedenkwaardige merkbeleving ontstaat. Dit helpt bedrijven om zich te differentiëren in een competitieve markt en een blijvende indruk achter te laten bij hun doelgroep. Alles moet van A tot Z in de puntjes afgewerkt zijn. Ons paradepaardje, maar dat had je wellicht al door!

Laten we jouw project bespreken in Zedelgem, de koffie staat al klaar. Of we spreken online af via google meet, zoom of teams.

Naast webdesign en grafische vormgeving,
kan je ook voor deze diensten bij ons terecht.

Responsive webdesign met klasse - Webdesign Weblounge Brugge

Responsive webdesign met klasse

Tonnen stijl en sfeer in een gebruiksvriendelijke digitale verpakking. Met Weblounge kiest u voor buitengewoon webdesign. Responsive websites die tot een hogere conversie leiden.

Logo's en huisstijl - Webdesign Weblounge Brugge

Logo’s & huisstijl

Uw huisstijl bepaalt uw imago. Weblounge vertaalt uw identiteit naar een stijlvol logo, een smaakvol visitekaartje, een heldere brochure, of een advertentie boordevol stopping power.

SEO zoekmachine optimalisatie - Webdesign Weblounge Brugge

SEO Zoekmachine optimalisatie

Laat ons uw website op technisch vlak optimaliseren voor de zoekmachines. Zodat Google al uw pagina’s indexeert. En ze bovenaan zet voor uw trefwoorden.

Drukwerk - Webdesign Weblounge Brugge

Drukwerk

Heb je drukwerk nodig? Visitekaartjes, flyers, brochures, rollup-banners, etc. Behalve scherpe prijzen, zorgen wij er ook voor dat je jouw drukwerk razendsnel in huis hebt 👌.

Copywriting en vertalingen - Webdesign Weblounge Brugge

Copywriting & vertalingen

Een goede copywriting is veel meer dan een praatje bij een plaatje. Teksten die uw bezoekers verleiden én die de zoekmachines precies vertellen waar uw zaak om draait.

Fotografie - Webdesign Weblounge Brugge

Fotografie

De essentie van uw boodschap in één oogopslag: dat is de kracht van professioneel fotomateriaal. Investeer dus in het juiste beeld. De juiste foto zegt meer dan duizend woorden.

Webhosting en domeinnaam - Webdesign Weblounge Brugge

Webhosting & domeinnaam

Wij kunnen voor u een .be, .com, .eu, .vlaanderen domeinnaam vastleggen en deze koppelen aan een betrouwbare webhosting waarbij u onbeperkt een reeks emailadressen kunt aanmaken.

Bannercampagnes en social media - Webdesign Weblounge Brugge

Bannercampagne & social media

U hebt een fantastisch product en u wenst deze te gaan promoten? Weblounge maakt mooie en opvallende banners voor uw bannercampagne op Facebook, Twitter of Google Adwords.

Webshops en e-commerce - Webdesign Weblounge Brugge

Webshops / E-commerce

Shop till you drop. Wij bouwen uw WooCommerce webshop met betaalmogelijkheden van Mollie. Via het eenvoudige cms maakt u zelf producten, categorieën en pagina’s aan. Uw klanten kunnen veilig betalen en de bestellingen komen in uw mailbox terecht. Simpel en handig.

Een succesvolle e-mailmarketing - Webdesign Weblounge Brugge

Een succesvolle e-mail marketing

Vanaf nu komen uw stijlvolle nieuwsbrieven op een professionele manier in de mailbox terecht van uw potentiële klanten en kunt u tevens via de statistieken opvolgen hoeveel personen er effectief doorklikken naar uw website.

Sommige van onze ontwerpen werden in de bloemetjes gezet of vermeld op deze awardsites/webdesign blogs.

  • Awwards - Webdesign Weblounge Brugge
  • Css design awards - Webdesign Weblounge Brugge
  • Smashing Magazine award - Webdesign Weblounge Brugge
  • Cssa award - Webdesign Weblounge Brugge
  • Creativity Print award - Webdesign Weblounge Brugge