Creatief team
geboeid door design


Met veel aandacht bouwt ons grafisch bureau jouw gebruiksvriendelijke website. Laten we even brainstormen over jouw website, logo, drukwerk en meer!

Maak kennis
met Weblounge

Ik ben Kristof Van Rentergem, zaakvoerder van Weblounge. Ik verwelkom je graag voor een  gesprek in mijn creatieve lab in Zedelgem (bij Brugge). Weblounge werd in 2002 opgericht en staat voor kwaliteit. Stijlvolle websites die goed gevonden worden in de zoekmachines én die bovendien eenvoudig aan te passen zijn. Ook voor het grafisch ontwerp van jouw logo ben je bij Weblounge aan het juiste adres. Benieuwd hoe wij je van A tot Z kunnen bijstaan, bij zowel advies als uitvoering? Bel even via 050 687 657.

Grafisch bureau - Webdesign Weblounge Brugge Thanks for stopping by - Webdesign Weblounge Brugge

Geen creatie om de creatie, maar werk dat werkt

Onze focus ligt vooral op het gebruiksgemak van een website. Het grafisch ontwerp zorgt uiteraard voor de juiste sfeer. Een website moet goed gevonden worden in de zoekmachines én moet op een duidelijke manier de boodschap bij een bezoeker overbrengen. Daarnaast moet het ook voor jou eenvoudig zijn om via een handig cms jouw eigen website te kunnen aanpassen.

Een ervaren team werkt aan uw project

Het Weblounge-team bestaat uit gepassioneerde webdevelopers die jouw website met veel liefde programmeren. Onze sites worden steeds op maat ontwikkeld of via Wordpress, wereldwijd het meest gebruikte cms-systeem. Bovendien zorgen wij ervoor dat de websites op alle toestellen (PC, laptop, tablet, mobiele apparaten) vlekkeloos te zien zijn. Naast websites bouwen, nemen wij ook graag het grafisch ontwerp van uw logo voor onze rekening want alles moet van A tot Z in de puntjes afgewerkt zijn. Ons paradepaardje, maar dat had je wellicht al door!

Laten we jouw project bespreken in Zedelgem, de koffie staat al klaar. Of we spreken online af via zoom of teams.

Naast webdesign en grafische vormgeving,
kan je ook voor deze diensten bij ons terecht.

Responsive webdesign met klasse - Webdesign Weblounge Brugge

Responsive webdesign met klasse

Tonnen stijl en sfeer in een gebruiksvriendelijke digitale verpakking. Met Weblounge kiest u voor buitengewoon webdesign. Responsive websites die tot een hogere conversie leiden.

Logo's en huisstijl - Webdesign Weblounge Brugge

Logo’s & huisstijl

Uw huisstijl bepaalt uw imago. Weblounge vertaalt uw identiteit naar een stijlvol logo, een smaakvol visitekaartje, een heldere brochure, of een advertentie boordevol stopping power.

SEO zoekmachine optimalisatie - Webdesign Weblounge Brugge

SEO Zoekmachine optimalisatie

Laat ons uw website op technisch vlak optimaliseren voor de zoekmachines. Zodat Google al uw pagina’s indexeert. En ze bovenaan zet voor uw trefwoorden.

Drukwerk - Webdesign Weblounge Brugge

Drukwerk

Heb je drukwerk nodig? Visitekaartjes, flyers, brochures, rollup-banners, etc. Behalve scherpe prijzen, zorgen wij er ook voor dat je jouw drukwerk razendsnel in huis hebt 👌.

Copywriting en vertalingen - Webdesign Weblounge Brugge

Copywriting & vertalingen

Een goede copywriting is veel meer dan een praatje bij een plaatje. Teksten die uw bezoekers verleiden én die de zoekmachines precies vertellen waar uw zaak om draait.

Fotografie - Webdesign Weblounge Brugge

Fotografie

De essentie van uw boodschap in één oogopslag: dat is de kracht van professioneel fotomateriaal. Investeer dus in het juiste beeld. De juiste foto zegt meer dan duizend woorden.

Webhosting en domeinnaam - Webdesign Weblounge Brugge

Webhosting & domeinnaam

Wij kunnen voor u een .be, .com, .eu, .vlaanderen domeinnaam vastleggen en deze koppelen aan een betrouwbare webhosting waarbij u onbeperkt een reeks emailadressen kunt aanmaken.

Bannercampagnes en social media - Webdesign Weblounge Brugge

Bannercampagne & social media

U hebt een fantastisch product en u wenst deze te gaan promoten? Weblounge maakt mooie en opvallende banners voor uw bannercampagne op Facebook, Twitter of Google Adwords.

Webshops en e-commerce - Webdesign Weblounge Brugge

Webshops / E-commerce

Shop till you drop. Wij bouwen uw WooCommerce webshop met betaalmogelijkheden van Mollie. Via het eenvoudige cms maakt u zelf producten, categorieën en pagina’s aan. Uw klanten kunnen veilig betalen en de bestellingen komen in uw mailbox terecht. Simpel en handig.

Een succesvolle e-mailmarketing - Webdesign Weblounge Brugge

Een succesvolle e-mail marketing

Vanaf nu komen uw stijlvolle nieuwsbrieven op een professionele manier in de mailbox terecht van uw potentiële klanten en kunt u tevens via de statistieken opvolgen hoeveel personen er effectief doorklikken naar uw website.

Sommige van onze ontwerpen werden in de bloemetjes gezet of vermeld op deze awardsites/webdesign blogs.

  • Awwards - Webdesign Weblounge Brugge
  • Css design awards - Webdesign Weblounge Brugge
  • Smashing Magazine award - Webdesign Weblounge Brugge
  • Cssa award - Webdesign Weblounge Brugge
  • Creativity Print award - Webdesign Weblounge Brugge